Metoda Anda Dumitru

Program de personal training pentru slabit

Programul este rezultatul unei combinatii intre experienta proprie ca si instructor autorizat de Ministerul Muncii si de Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret si abordarea mai multor experti in programe pentru slabit si din domenii adiacente.

Sursele de documentare cele mai importante pe parte de antrenamente fitness sunt lucrarile scrise de Josh Hillis, Dan John, Ben Greenfield si pe partea de nutritie cele ale D-nei Dr Mihaela Bilic. Insa, aportul cel mai important pentru aceasta metoda au fost sutele de cliente cu care am fost in contact de-a lungul timpului si care m-au ajutat sa inteleg care sunt cele mai mari obstacole in calea procesului de slabire, ajutandu-ma astfel sa pun intrebarile corecte ca  punct de plecare al studiului si muncii mele in aceasta directie.

Metoda nu este una drastica ce presupune scaderea in greutate spectaculoasa, din prima luna. Ea propune mai degraba creearea unui stil de viata sanatos care odata implementat sa ramana pentru tot restul vietii si astfel sa garanteze pe termen lung o greutate corporala normala, chiar ideala.

Daca vrei sa arati bine intr-o poza pentru un eveniment, luna viitoare, aceasta metoda nu este pentru tine. Daca insa te inarmezi cu rabdare si ambitie pentru cel putin 6 luni si vrei sa nu te mai intorci niciodata la o greutate corporala mare, atunci sunt instructorul potrivit pentru tine.

Pentru a avea o parere mai bine conturata despre cine sunt eu, te invit sa citesti articolele de pe acest blog sau sa vizitezi pagina mea de Facebook sau povestea de pe Instagram.

Daca te-am convins si vrei sa discutam pe aceasta tema poti folosi formularul de contact de pe acest blog sau ma poti gasi la numarul de telefon 0760963843.